Sommerskub til dig og din virksomhed

3-timers effektiv summerboost: Skræddersyet til at skubbe dig i den rigtige retning !

Læs mere her

I juni og juli kan der ofte være mere luft til at få samlet bolde op og ryddet op på kontoret. Men det er også der, hvor vi har en helt unik mulighed for at kunne tilrettelægge og planlægge efteråret, få tænkt nye tanker, tilpasset retningen og måske også lige tjekket op på hvor langt vi er ift. de mål vi har sat os tilbage ved indgangen til det nye år.

Er du kommet lidt på afveje?

Måske du fuldstændig har glemt dine mål? Eller der er sket nye, spændende ting som har lokket dig på afveje? Eller du har (som-andre-jeg-kender) haft 117 undskyldninger for at fortsætte med at gøre fuldstændig som du plejer. Altså det kære hverdagsmonster har indhentet dig.

Sommeren er skøn – også fordi vi ofte har mere tid og ro til lige at trække vejret og gøre status. Stoppe op, og tjekke – at vi nu også er på vej i den rigtige retning, inden efteråret buldrer løs.

Men får du brugt den søde sommertid på et lille status-tjek mon? Eller har du let ved at springe over hvor gærdet er lavest når grillen bliver tændt og sommerferien er indenfor rækkevidde?

Nedenfor har jeg skrevet 5 tips ned som du kan printe ud og bruge som inspiration til din sommer-status.

Svært at komme i gang?

Eller har du har brug for et lille (k)ærligt sommerskub til at komme ud over stepperne, og få rystet posen lidt og komme i den rigtige retning?

Jeg har som noget helt usædvanligt lidt ledig tid i juni/juli. Derfor åbner jeg helt unikt op for 2 nye kunder som har brug for et lille sommer-skub.

Her får du mulighed for 1:1 live-sparring om din virksomhed.
Forretningsudvikling og kreative indspark til nye projekter/ markedsføring eller forretningsmodeller.
Kort sagt er ordet dit og emnet frit.

Det er første gang i over 3 år, at jeg har haft mulighed for at tage nye kunder ind  –  med mulighed for at komme for kun en enkelt live session.
Almindeligvis kører jeg længere forløb, så jeg vil gætte på der kommer til at være rift om pladserne.
Derfor gælder kampagnen kun først-til-mølle og kun med bookning i juni.

5 tips til inspiration for din sommer-status

 1. Find de mål og planer frem du måske har skrevet ned til nytåret
  Hvor langt/ tæt er du på at nå dem? Og hvorfor har du evt. ikke nået dem endnu? Spørg dig selv hvad årsagen er til at du evt. ikke har nået dem, og vigtigere endnu hvad der skal til for at nu kan bruge de kommende 6 måneder på at komme i mål
 2. Gå en tur eller sæt dig et sted hvor der er ro
  Mærk efter om du er på rette kurs selv. Bruger du tiden på det du synes er allersjovest og mest givtigt? Eller er det tid til at stoppe op og justere retning?
 3. Skriv ned hvad du gerne vil bruge de kommende 6 måneder på
  Måske har du lyst til at ændre retning, og bruge det kommende halvår på noget nyt og spændende – få i så fald defineret hvad det er, og hvordan du kan komme i gang
 4. Tjek dine regnskaber
  Se på hvor tæt/ langtfra du er fra dine mål, og sammenlign med hvor du var sidste år på dette tidspunkt? Er du foran eller bagud mon? Se også på hvilke produkter/ kunder du har haft en god omsætning på – og om der er noget du skal/ kan justere på her.
 5. Skriv de kommende 6 måneders aktiviteter ned på en plan
  Definere hvad der skal ske, hvornår og hvordan i de kommende 6 måneder.

Ingredienser i en Mini-Summer Booster

 • ½ times telefonisk forsamtale
 • 1,5 times 1.1 live sparring her hos mig på farmen i i Herstedøster
 • Mail opfølgning med opsummering og de sammenfattede fokuspunkter for 2. halvår 2019

3 timers super summerskub – skræddersyet til at skubbe dig tættere på dine virksomhedsdrømme

Sommerpris:
Normalpris 4.785,- ex. moms
Summer-kampagne kr. 2.995 ex. moms

Noget for dig?

Send mig en mail

Jeg har prøvet det før

“Linn har hjulpet mig med PR og markedsføring de sidste 12 måneder. Rådgivning og håndholdt sparring løbende har givet mig indblik og hjælp til selv at klare tingene og ikke mindst resulteret i en øget omsætning på over 30% i perioden. Desuden har jeg fået set på nogle af mine egne personlige overbevisninger som har stået i vejen for at løfte min forretning. Linn er super dygtig til at hjælpe på en behagelig måde, også hvis man skal have det skåret ud i pap. Jeg kan derfor varmt anbefale Linn.”

–Ulla Hansen, indehaver af Rigtig Hundemad Herlev

“Linn skulle hjælpe mig med at finde min nye vej, og troen på, at jeg kunne, hvad jeg ville. Hun er en fantastisk pige, som har evnen til at se dig som det menneske du er – og hvor du er lige nu. Derudover er hun virkelig struktureret og meget konkret og målrettet, men på en sød og omsorgsfuld måde. Mit udbytte har været, at vejen er fastlagt, jeg ved hvad jeg skal – og hvad der skal til for at lykkes. Nu er det op til mig selv at tage de skridt det kræver for at nå mine mål. Jeg kan kun give Linn de varmeste anbefalinger.”

– Liselotte Krøyer, Indehaver Competanze Care