hero_climbing_filter

Markedsføring

Markedsføring er fundamentet for at kunne genere og skabe kendskab, salg og omsætning for en virksomhed.
Enkelte virksomheder mener, de kan klare sig udelukkende ved brug af netværk, og fordi de er kendte i markedet, men alligevel er værdien af god markedsføring uvurderlig i kampen om at tiltrække nye kunder, bibeholde sin markedsposition og andel og få skabt et link til at fastholde de eksisterende kunder.

Trods det faktum, at udgifter til annoncering, messer og anden markedsføring hos de fleste virksomheder vejer tungt i budgettet, er udarbejdelse af planer og strategiske overvejelser ofte opgaver som tilsidesættes i en travl hverdag.
Ofte er årsagen, at der ikke findes en fast medarbejder som er ansvarlig for planlægning af virksomhedens markedsføring, og det dermed ender som direktørens ansvar, og dermed let skubbes til fordel mere presserende opgaver i en travl hverdag.

Spørg dig selv NU

  • Udnytter jeg mine markedsføringskroner optimalt?
  • Rammer jeg den målgruppe, som er mest attraktiv og købestærk via min medieplan?
  • Har jeg en fastlagt medieplan? Og har jeg brugt nok tid på at gennemtænke den? (eller er den blot identisk med den fra forrige år?)
  • Hvad skal min markedsføring skabe af resultater?
  • Er jeg synlig i ønsket grad online?
  • Har virksomheden en digital strategi?
  • Bruger vi mulighederne for omtale og PR i relevante medier?
  • Har vi udbytte og mål for brug af sociale medier? (eller er det studentens job primært?)
  • Hvornår har jeg sidst prøvet at “ryste posen” og prøve noget nyt?

“Vi har udvalgt nogle af de folk vi synes er sejest og mest innovative at samarbejde med. På den måde kan vi altid matche og sætte det hold der matcher den enkelte kundes behov og ambitioner.

Vi ved godt at markedsføring er meget mere end strategi og handlingsplaner – men at det er helheden og detaljen som gør at man når et resultat der er ekstraordinært. “

Getthere tilbyder at hjælpe passionerede ildsjæle og virksomheder med at planlægge, udvikle og håndtere markedsføring og branding på fast basis.

Der er muligheder for en løsning som matcher dit behov og budget via vores månedlige abonnementsaftaler som inkluderer en fuld servicepakke indeholdene:
Strategi + forretningsudvikling + håndtering af virksomhedens markedsføring (evt mulighed for tilkøb af grafik og design)

Ingen er ens
Derfor vil vi rigtig gerne høre om din passion, dine idéer og din virksomhed. Få en uforpligtende snak,  og hør om hvilke muligheder Getthere kan tilbyde netop dig.