Sadelmageren

Getthere.dk har siden 2013 fungeret som løbende rådgiver indenfor markedsføring og PR af sadelmagermester Brian Rützou og hans team.

Via løbende sparring og rådgivning har sadelmageren.dk igennem de seneste år søsat nyt website, en meget aktiv Facebookside, nyhedsmails og faglig aften som et populært kundearrangement.

Løbende udvikles forretningens profil og markedsføring, og hvor forløbet i begyndelsen var mere håndholdt, er Brian og hans super team idag godt klædt på til at håndtere en række opgaver indenfor sociale medier, opdatering af websites etc. selv. Det er altid en rigtig stor fornøjelse at følge kunders udvikling, og glæden er ekstra stor når de løfter opgaverne så flot som det er tilfældet med sadelmageren.dk

Skærmbillede 2015-07-03 kl. 11.55.34

Besøg hjemmeside

GetThere har gennem flere år været vores faste sparringspartner og mediekonsulent, og har betydet meget for vores egen mediemæssige selvbevidshed. Opgaverne bliver altid løst til tiden, hvilket aflaster os meget i det daglige. Den altid nærværende og professionelle attitude vi mødes med, har sammen med små venlige udfordringer været med til også at udvikle os selv på området. Getthere har gjort en forskel!
Sadelmagermester Brian Rützou