MCH

Hest & Rytter messen byder hvert år på en gratis foredragsrække for de mere end 50.000 besøgende gæster.
Konceptet er skabt igennem de sidste 8 år som et fast samarbejde imellem GetThere, MCH og en fast hovedsponsor.

Det startede med en idé og et ønske fra MCH om at kunne tilbyde Hest & Rytter gæsterne noget ekstra for deres messebillet. Dengang var vi glade hvis der kom over 50 besøgende pr indslag. Idag er konceptet blevet en fast tradition, både for oplægsholderne og for messens gæster, som kommer i god tid for at sikre sig en god plads iblandt de 350 siddepladser som auditoriet på førstesalen byder på.
Foredragsrækken spænder over temaet: Hestevelfærd og præsenteret i samarbejde med Dansk Hesteforsikring, som via deres faste sponsorat gør det muligt for alle at komme gratis ind og opleve nogle af de største danske, og internationale ryttere, fagfolk og eksperter formidle og videregive gode råd og ny viden om mangement, hestehold, træning og ridning.

Idag er foredragene et fasttømret koncept til Hest & Rytter messen, med stor opbakning af såvel publikum som foredragsholdere.
I samarbejde med vores hovedsponsorer har det dermed været muligt at kunne præsentere både internationale og danske topnavne indenfor hestesporten som f.eks. Anna Kasprzak, Charlotte Dujardin, Dyrlæge Nicolai Jarløv, Human/ hestefysioterapeut Claus Toftgaard, Mentalcoach Rasmus Bagger, Dyretelepatør Ditte Young, Hestetandlæge Christina Suntum Sørensen, Carl Hester og mange flere.

4_Hestevelfærd_A5

Besøg hjemmeside

De seneste 9 år har Linn udviklet og gennemført de årlige foredrag om hestevelfærd på Hest&Rytter messen i MCH Messecenter Herning. Siden starten er dette blevet håndteret yderst professionelt med fokus på at tilbyde de besøgende nye og anderledes foredrag fra år til år – og altid gennemført inden for de aftalte budgetrammer. Som følge af Getthere´s  kompetencer og effektivitet MCH har udvidet samarbejdet til også at omfatte vores største publikumsmesse – Ferie for Alle.
Anders Ladefoged, Projektchef MCH