• EquiLink

EquiLink

Danmark største netværk for de professionelle aktører indenfor dansk hestesport.

I 2014 stiftede jeg netværksgruppen EquiLink, som idag har cirka 35 forskellige aktører tilknyttet på tværs af brancher, titler og dicipliner.
Tanken om at skabe en netværksgruppe, opstod igennem mine år som selvstændig, hvor jeg  oplevede at jeg ofte blev bindeleddet imellem at få introduceret aktører og virksomheder til hinanden, til fælles glæde og gavn.
“- Hvorfor så ikke skabe rammerne om et formaliseret branchenetværk, hvor man også kan få ny inspiration og møde andre ligesindede at udveksle erfaringer med?”
Og heldigvis har rigtig mange taget rigtig godt imod det nye netværk. Fælles for alle deltagere – er at de har lyst og interesse i at udvikle deres forretning, og at lære mere – både af anerkendte oplægsholdere og af hinanden via intern sparring.

Idag har EquiLink fundet en fast plads i branchen, og jeg er stolt af at kunne have introduceret nogle af Danmark bedste foredragsholdere til hestebranchen som oplægsholdere, heriblandt Iværksætter-guruen Martin Thorborg, Facebook-ekspert Thomas Bigum, Ekspert i E-mail marketing Christina Klitsgaard m.fl.

Netværk – hvordan i praksis?
Konkret danner EquLink rammen om 4 årlige sammenkomster, som afholdes skiftevis i øst/vest Danmark.
Arrangementerne er opdelt som, konferencedage med eksterne indlæg om de nyeste trends og tendenser indenfor områder som: markedsføring, ledelse, salg, forretningsudvikling mv. og 2 aftenarrangementer, hvor der udover oplægsholdere også efterfølgende er middag med plads til det sociale og at netværke yderligere.

DSC_2157equi coverFullSizeRender-11IMG_4254-2

Mere information?
Se mere om EquiLink

Besøg hjemmeside

Rigtig gode indlæg, kanongode råd og tricks, har mange gode punkter med hjem
Gitte Petersen, Marketing Coordinator, Alltech