DogCoach

Danmarks første, online hundetræningsportal – Dogcoach.dk stiftede jeg i 2015 i samarbejde med René Vestergaard fra Vesco.
Tanken var at skabe et online alternativ til den almindelige hundeejer, som via e-learning kunne træne når og hvor det passede dem og deres hund bedst.

I 2012 blev jeg hundeejer, dermed åbnede der sig en helt ny verden.
Hurtigt fandt jeg ud af at hundetræning på hundeskoler og livet som selvstændig var en tricky kabale at få til at gå op. Hurtigt opdagede jeg også, at det med springe træningen over var en rigtig dårlig plan.. og dermed opstod idéen om et online alternativ til de faste hundetræningshold.

Sammen med min gode ven og partner, René Vestergaard, som er ekspert i e-learning systemer udviklede vi igennem et år, konceptet til en ny online træningsplatform, bestående af faktaslide, video og e-learning sammensat som kurser. Alle kurserne blev tilrettelagt og instrueret af en af Danmarks bedste og mest anerkendte hundetrænere, forfattere og adfærdsbehandlere, Merethe Børgart Olesen og 1. januar 2015 lancerede vi Dogcoach.dk

Konceptet er enkelt, vi ønskede et moderne alternativ, således at selv travle børnefamilier har muligheden for at kunne træne familiens hund,  lære mere om adfærd og håndtering af hunden i hverdagen og vores ambition med DogCoach.dk er at gøre hundetræning let og tilgængeligt for alle – sådan alle kan træne når og hvor det passer dem bedst. Over 15.000 hunde aflives hvert år i Danmark en stor del af dem grundet adfærdsproblemer, med Dogcoach.dk håber vi at kunne bidrage til at skabe grundlaget for flere glade og velafbalancerede hundeejere og hunde i fremtiden.

Besøg hjemmeside

Se omtale af DogCoach i Hunden 2015

DSC_8220-350DSC_8327-350

Se video Teaser for DogCoach

DC teaser-300

Over 15.000 hunde aflives hvert år i Danmark en stor del af dem grundet adfærdsproblemer, med Dogcoach.dk håber vi at kunne bidrage til at skabe grundlaget for flere glade og velafbalancerede hundeejere og hunde i fremtiden.
Hundetræner og adfærdsterapeut Merethe Børgart Olesen