Ditte Young

En tornado og et fantastisk drive – det er det, priviligie man har af et samarbejde med Ditte Young

Ditte Young er Danmarks mest, anerkendte dyretelepatør, og bad i 2014 om bistand til håndtering og eksekvering af hendes PR og marketingsaktiviteter.
Siden da er samarbejdet simpelthen “fløjet derudaf”, og når man indenfor meget kort tid både både søsætter ny, landsdækkende workshop-serie, Danmarks første team af Ditte-Young konsulenter samt erobre de sociale medier med video-klips fra cases med dyretelepati, så går det hurtigt med at få skabt interesse for medieomtale.

Jeg elsker passion, og at arbejde med passionerede mennesker. Således er det altid en stor fornøjelse at give den gas sammen med Ditte, som med meget få stikord, formår at tage bolden og drible den hele vejen ind i målet. Så er det et let job at skulle lave succes-oplevelser med så dedikerede kunder!

_R9P9487

Besøg hjemmeside

Med præcision, målrettethed og altid overholdelse af aftalte deadlines, føler jeg mig meget tryg i samarbejdet med Getthere. Der er mange arrangementer og events at holde øje med og jeg føler, at jeg har en stærk sparringspartner og ekspert indenfor PR området til at hjælpe mig. Jeg kan på det varmeste anbefale Getthere.
Ditte Young