Claus Toftgaard

At arbejde sammen med Claus har været en fantastisk rejse, fuld af energi, god karma og en klar målsætning om at arbejde for at fremme hestevelfærd. Idag er jeg meget stolt og glad over,  at have bidraget i hans rejse og udvikling til at være en af Danmarks mest anerkendte eksperter og foredragsholdere, indenfor træning og behandling af heste og ryttere

Siden 2011 har jeg samarbejdet fast med Claus Toftgaard som ønskede hjælp til at håndtere sin overordnede markedsføring via både PR, website, nyhedsbreve og sociale medier. Claus er uddannet exam. træner, human/ hestefysioterapeut og akupunktør, og ønskede et stærkere brand som foredragsholder, underviser og faglig profil.
Igennem årene har vi i fællesskab udviklet på hans forretning, og sparret omkring nye tiltag/ koncepter og målsætninger. Sideløbende er det også blevet til et super venskab.

Den passion Claus lægger for dagen, i forhold til at sikre rideheste bedre velfærd er uden tvivl noget af det mest motiverende jeg har mødt. Samtidig udfordres han løbende på tidens nye tendenser indenfor digitale medier og muligheder. Der er ikke et møde som foregår traditionelt, her er high-fives, energi og latter standard indslag og netop den energi er jeg overbevist om afspejles i at skabe resultater udover det sædvanelige.

300 - claus

Besøg hjemmeside

Getthere har hjulpet mig og min lille enkeltmandsvirksomhed i mange år med PR og markedsføring. Det har været en fantastisk rejse både forretningsmæssigt og personligt, og jeg var aldrig kommet så langt i min karriere uden Linns opbakning, rådgivning og løbende sparring. Tusinde tak for din indsats ildhu og altid gode humør og energi
Claus Toftgaard